ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία 17χρονη - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία 17χρονη - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της REBECCA ROCHA, 17 ετών από το Κονγκό, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 20/7/2022.

Ο 17χρονη περιγράφεται ως, ύψους 1.65 – 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά.

Κατά την αναχώρηση της, φορούσε μακρύ μπλε παντελόνι, μαύρη αμάνικη φανέλα και καφέ περούκα μέχρι το ύψος του λαιμού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Λετυμπιώτης: Αξιολογείται η πρόσκληση του Προέδρου Τραμπ για Συμβούλιο Ειρήνης – Οι παράγοντες που εξετάζονται

Στα σημεία που αξιολογούνται αναφορικά με την αποδοχή ή μη της πρόσκλησης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Συμβούλιο της Ειρήνης, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE