ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία 17χρονη - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λευκωσία 17χρονη - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της REBECCA ROCHA, 17 ετών από το Κονγκό, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 20/7/2022.

Ο 17χρονη περιγράφεται ως, ύψους 1.65 – 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά.

Κατά την αναχώρηση της, φορούσε μακρύ μπλε παντελόνι, μαύρη αμάνικη φανέλα και καφέ περούκα μέχρι το ύψος του λαιμού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE