ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Η συνεισφορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην κυπριακή οικονομία ξεπερνά το 75%»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Η συνεισφορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην κυπριακή οικονομία ξεπερνά το 75%»

Εγκαταστάσεις μεταποιητικής βιομηχανίας στην Επαρχία Λεμεσού, επισκέφθηκε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις «Γρηγορίου» και «Παραδεισιώτη», ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αντάλλαξε απόψεις με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων διαβλέποντας ότι, εάν στηριχθεί κατά τρόπο ορθολογικό, η κυπριακή βιομηχανία έχει και παρόν και μέλλον.

«Η συνεισφορά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην κυπριακή οικονομία ξεπερνά το 75%. Στο δικό μας πρόγραμμα διακυβέρνησης θα έχουν τη στήριξη που τους αρμόζει, με πρόσβαση στην έρευνα και τις σύγχρονες καινοτόμες τεχνολογίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες για πράσινη μετάβαση», τόνισε.

«Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας με πλήρη σεβασμό στα εργατικά δικαιώματα, υπηρετούν τον στόχο μας για ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία», κατέληξε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top