LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη για την επίθεση που δέχεται - «Λίγη ανθρωπιά ρε παιδιά» - Δείτε βίντεο

Ιωάννα Τούνη για την επίθεση που δέχεται - «Λίγη ανθρωπιά ρε παιδιά» - Δείτε βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από το Instagram επανήλθε με νέες δημοσιεύσεις στις οποίες εξέφρασε τον εκνευρισμό της, με αφορμή τα εκατοντάδες μηνύματα που έχει λάβει από χρήστες των social media, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Η instagrammer μέσα από τα stories της δήλωσε ενοχλημένη και ζήτησε ο κόσμος να σεβαστεί την ευαίσθητη κατάσταση της υγείας της και το λεπτό ζήτημα της εγκυμοσύνης της. Μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη έκανε λόγο για την ιδιωτικότητα και αναφέρθηκε στο αναφαίρετο δικαίωμά της για προσωπική ζωή.

Μιλώντας στους ακόλουθούς της μέσα από stories τόνισε: «Εγώ είμαι σπίτι όπως συνήθως τον τελευταίο καιρό, γιατί γενικά δεν μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα, αφού περνάω μία ζόρικη εγκυμοσύνη. Πάνω σε αυτό ήθελα να σας μιλήσω. Πριν από κάποιες μέρες, πριν σας πω ότι είμαι έγκυος, είχαν βγει άπειρα δημοσιεύματα και ανέφεραν τα χίλια μύρια. Πολλοί από εσάς με ρωτούσατε χιλιάδες πράγματα, όμως εγώ δεν ήμουν σε φάση ψυχοσωματικά να απαντήσω σε τίποτα. Όταν ένοιωσα έτοιμη, πήρα τον χρόνο μου, έκανα τις εξετάσεις που ήθελα να κάνω για το μωράκι μου, για να δω σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Μόλις ένιωσα ασφαλής σαν μανούλα και θέλησα να ανακοινώσω κάτι τόσο σοβαρό, όπως μία εγκυμοσύνη, το έκανα με τη φωτογραφία που δημοσίευσα πριν από λίγες ημέρες».

Συνεχίζοντας, με stories η Ιωάννα Τούνη έκανε αναφορά σε συγκεκριμένα μηνύματα που δέχτηκε, ενώ μίλησε και για το δικαίωμα της στην προσωπική ζωή: «Εκενη τη στιγμή είχα λάβει άπειρα μηνύματα και από γυναίκες και από άντρες, του τύπου "Έβαλες βυζιά, πως είσαι έτσι", "Έχεις κατακράτηση", "Παίρνεις κορτιζόνες", "Γιατί πρήστηκες" και άλλα. Παιδιά τι κάνετε πάτε καλά. Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της, ακόμα και αν τυχαίνει αυτή η γυναίκα να είναι influencer ή celebrity. Εγώ μέχρι το εμβρυάκι μου να γίνει τριών μηνών και να κάνω τις βασικές εξετάσεις, δεν το είχα πει ούτε στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Για ποιο λόγο πρέπει να υποχρεωθώ να το ανακοινώσω σε εσάς. Είναι θέμα υγείας. Δεν ξέρω πως τα έχετε στο μυαλό σας».

Σε συνέχεια των stories της η instagrammer, άφησε και τα δικά της σχόλια με τα οποία εκδήλωσε τη σύγχυση και τον εκνευρισμό της, απέναντι σε όλα όσα έχει ακούσει αυτό τον καιρό. Μεταξύ άλλλων ανέφερε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πόση κακία μπορεί να δεχτεί μία γυναίκα, που ενδέχεται να πάρει λίγο έξτρα βάρος ή να "πρηστεί" για ορμονικούς ή μη λόγους», «Οι υπόλοιποι άνθρωποι δημοσιογράφοι ή μη, ωφείλουν να σεβαστούν την επιλογή για λίγη ιδιωτικότητα σε κάτι τόσο εύθραυστο και σοβαρό. Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει στην υγεία της μαμάς και του μωρού...Για όνομα. Διάσημοι ή άσημοι, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι».

Δείτε τα βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top