Πυρκαγιά σε τρία μέτωπα στην Πάφο – Στη «μάχη» και εναέρια μέσα

Πυρκαγιά σε τρία μέτωπα στην Πάφο – Στη «μάχη» και εναέρια μέσα

Πυρκαγιές σε τρεις περιοχές της επαρχίας Πάφου ξέσπασαν το μεσημέρι του Σαββάτου (23/07), θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή οι τρεις εστίες πυρκαγιών στην Επαρχία Πάφου ήταν μια στο Στρουμπί-Γιόλου και οι δύο στο Στρουμπί-Τσάδα που είναι και οι τρεις σε απόσταση 2 χιλιομέτρων μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεκίνησαν από την άκρη του δρόμου την ίδια χρονική στιγμή.

Έμφορτο αεροσκάφος εντόπισε και έκανε ρίψεις και μαζί με 2 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς  Σταθμούς Πάφου και κατέστηλαν τις πυρκαγιές στο αρχικό στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE