Πυρκαγιά σε τρία μέτωπα στην Πάφο – Στη «μάχη» και εναέρια μέσα

Πυρκαγιά σε τρία μέτωπα στην Πάφο – Στη «μάχη» και εναέρια μέσα

Πυρκαγιές σε τρεις περιοχές της επαρχίας Πάφου ξέσπασαν το μεσημέρι του Σαββάτου (23/07), θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή οι τρεις εστίες πυρκαγιών στην Επαρχία Πάφου ήταν μια στο Στρουμπί-Γιόλου και οι δύο στο Στρουμπί-Τσάδα που είναι και οι τρεις σε απόσταση 2 χιλιομέτρων μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεκίνησαν από την άκρη του δρόμου την ίδια χρονική στιγμή.

Έμφορτο αεροσκάφος εντόπισε και έκανε ρίψεις και μαζί με 2 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς  Σταθμούς Πάφου και κατέστηλαν τις πυρκαγιές στο αρχικό στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE