Πόλεμος στην Ουκρανία - Ζελένσκι: «Η Μόσχα θα βρει τρόπους για να μην εφαρμοστεί η συμφωνία της Κωνσταντινούπολης»

Πόλεμος στην Ουκρανία - Ζελένσκι: «Η Μόσχα θα βρει τρόπους για να μην εφαρμοστεί η συμφωνία της Κωνσταντινούπολης»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι η σημερινή ρωσική πυραυλική επίθεση στο λιμάνι της Οδησσού έδειξε ότι η Μόσχα θα βρει τρόπους για να μην εφαρμοσθεί η συμφωνία για την εξαγωγή των σιτηρών που επιτεύχθηκε με τα Ηνωμένα Εθνη, την Τουρκία και την Ουκρανία.

 

«Αυτό δεν αποδεικνύει παρά ένα πράγμα: ό,τι και να λέει και να υπόσχεται η Ρωσία, θα βρει τρόπους για να μην το εφαρμόσει», δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε βιντεοσκοπημένο του μήνυμα που αναρτήθηκε στο Telegram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE