Φωτιά στην Ηλεία: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο – Απειλούνται σπίτια

Φωτιά στην Ηλεία: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο – Απειλούνται σπίτια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στα Μακρίσια του Δήμου Κρεστένων στην Ηλεία, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά χαρακτηρίζεται εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς πλησιάζει προς την Κρέστενα και ζητήθηκε η προληπτική εκκένωσή της, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Αναφέρουν, δε, πως απειλούνται το διυλιστήριο και τα πρώτα σπίτια της περιοχής.

Για τη φωτιά έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις, αποτελούμενες από 64 πυροσβέστες, 22 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE