Φωτιά στην Ηλεία: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο – Απειλούνται σπίτια

Φωτιά στην Ηλεία: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο – Απειλούνται σπίτια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στα Μακρίσια του Δήμου Κρεστένων στην Ηλεία, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά χαρακτηρίζεται εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς πλησιάζει προς την Κρέστενα και ζητήθηκε η προληπτική εκκένωσή της, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Αναφέρουν, δε, πως απειλούνται το διυλιστήριο και τα πρώτα σπίτια της περιοχής.

Για τη φωτιά έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις, αποτελούμενες από 64 πυροσβέστες, 22 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE