Άγριος ξυλοδαρμός στην παλιά Λευκωσία - Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Άγριος ξυλοδαρμός στην παλιά Λευκωσία - Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων 19 και 21 ετών προχώρησε η Αστυνομία για την καταγγελία νεαρού αλλοδαπού για ξυλοδαρμό σε περιοχή της παλιάς Λευκωσίας ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Σε βάρος το δύο προσώπων εκδόθηκαν νωρίτερα εντάλματα σύλληψης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός κατήγγειλε ότι καθώς περπατούσε στη παλιά Λευκωσία, τα ξημερώματα του Σαββάτου, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δύο πρόσωπα άρχισαν να τον βρίζουν και στη συνέχεια τον ξυλοφόρτωσαν.

Όπως ισχυρίστηκε ο νεαρός, αφού τον ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Μετά το περιστατικό, ο αλλοδαπός κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μετέβει, διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE