ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνική Συμμαχία: Μαζεύει υπογραφές για ανάκληση της απόφασης του διορισμού Αγαθαγγέλου

Κοινωνική Συμμαχία: Μαζεύει υπογραφές για ανάκληση της απόφασης του διορισμού Αγαθαγγέλου

Στη διεξαγωγή διαδικτυακής συλλογής υπογραφών από πολίτες, με στόχο την υποστήριξη του αιτήματος της για ανάκληση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, για διορισμό του Προέδρου του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, Πέτρου Αγαθαγγέλου στο ΔΣ του ΟΑΥ, έχει προχωρήσει η Κοινωνική Συμμαχία για την εφαρμογή του ΓεΣΥ, στο πλαίσιο των μέτρων που αποφάσισε.

Σε ανακοίνωσή της, η Κοινωνική Συμμαχία και οι 14 οργανώσεις οι οποίες την απαρτίζουν, καλούν όλους τους πολίτες όπως υπογράψουν και συμβάλουν με τη δική τους υπογραφή στην ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης.

Καλεί τους πολίτες να ενώσουν τη φωνή τους μαζί της, υπογράφοντας το συγκεκριμένο ψήφισμα, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/a_e_proedros_tes_kupriakes_demokratias_anaklese_diorismou_proedrou_pis_se_dioiketiko_sumboulio_oau/?cBLhhtb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1597455-anaklese_diorismou_proedrou_pis_se_dioiketiko_sumboulio_oau&utm_term=cBLhhtb%2Bel

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top