Κοινωνική Συμμαχία: Μαζεύει υπογραφές για ανάκληση της απόφασης του διορισμού Αγαθαγγέλου

Κοινωνική Συμμαχία: Μαζεύει υπογραφές για ανάκληση της απόφασης του διορισμού Αγαθαγγέλου

Στη διεξαγωγή διαδικτυακής συλλογής υπογραφών από πολίτες, με στόχο την υποστήριξη του αιτήματος της για ανάκληση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, για διορισμό του Προέδρου του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, Πέτρου Αγαθαγγέλου στο ΔΣ του ΟΑΥ, έχει προχωρήσει η Κοινωνική Συμμαχία για την εφαρμογή του ΓεΣΥ, στο πλαίσιο των μέτρων που αποφάσισε.

Σε ανακοίνωσή της, η Κοινωνική Συμμαχία και οι 14 οργανώσεις οι οποίες την απαρτίζουν, καλούν όλους τους πολίτες όπως υπογράψουν και συμβάλουν με τη δική τους υπογραφή στην ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης.

Καλεί τους πολίτες να ενώσουν τη φωνή τους μαζί της, υπογράφοντας το συγκεκριμένο ψήφισμα, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/a_e_proedros_tes_kupriakes_demokratias_anaklese_diorismou_proedrou_pis_se_dioiketiko_sumboulio_oau/?cBLhhtb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1597455-anaklese_diorismou_proedrou_pis_se_dioiketiko_sumboulio_oau&utm_term=cBLhhtb%2Bel

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE