Συχνό φαινόμενο - Μέσω κατεχομένων η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Συχνό φαινόμενο - Μέσω κατεχομένων η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας είναι συχνό φαινόμενο πλέον, δήλωσε ο Κοινοτάρχης Νίκος Κλεάνθους με αφορμή την άφιξη 29 λαθρομεταναστών στην κοινότητα στις 02:30 τα ξημερώματα.

Ο κ. Κλεάνθους ανέφερε ότι οι μετανάστες αφίχθηκαν μέσω των κατεχομένων όπου έφθασαν με πλοιάριο. «Αφέθηκαν από τους διακινητές στην νεκρή ζώνη και πεζοί εισήλθαν στην κοινότητα. Τους είδαν συγχωριανοί, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που τους παρέλαβε και οδηγήθηκαν στο Πουρνάρα», σημείωσε.

«Όλη η περιοχή προβληματίζεται με την συνεχή άφιξη των λαθρομεταναστών που έχει γίνει πλέον συχνό φαινόμενο. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να βρεθούν τρόποι να επιλυθεί είτε με την φρούρηση των ακτών ή περιπολιών της Λιμενικής Αστυνομίας. Πρέπει να βρεθούν τρόποι ώστε να αποτρέπονται αυτές οι αφίξεις», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE