Συχνό φαινόμενο - Μέσω κατεχομένων η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Συχνό φαινόμενο - Μέσω κατεχομένων η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας

Η άφιξη άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας είναι συχνό φαινόμενο πλέον, δήλωσε ο Κοινοτάρχης Νίκος Κλεάνθους με αφορμή την άφιξη 29 λαθρομεταναστών στην κοινότητα στις 02:30 τα ξημερώματα.

Ο κ. Κλεάνθους ανέφερε ότι οι μετανάστες αφίχθηκαν μέσω των κατεχομένων όπου έφθασαν με πλοιάριο. «Αφέθηκαν από τους διακινητές στην νεκρή ζώνη και πεζοί εισήλθαν στην κοινότητα. Τους είδαν συγχωριανοί, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που τους παρέλαβε και οδηγήθηκαν στο Πουρνάρα», σημείωσε.

«Όλη η περιοχή προβληματίζεται με την συνεχή άφιξη των λαθρομεταναστών που έχει γίνει πλέον συχνό φαινόμενο. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να βρεθούν τρόποι να επιλυθεί είτε με την φρούρηση των ακτών ή περιπολιών της Λιμενικής Αστυνομίας. Πρέπει να βρεθούν τρόποι ώστε να αποτρέπονται αυτές οι αφίξεις», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE