Μαχαιρώματα Πάφος: Στο νοσοκομείο 34χρονος - Αναμένεται σύλληψη 58χρονου

Μαχαιρώματα Πάφος: Στο νοσοκομείο 34χρονος - Αναμένεται σύλληψη 58χρονου

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου διακομίσθηκε 34χρονος μετά από καυγά και τραυματισμό του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου και τα υπό διερεύνηση στοιχεία δύο πρόσωπα ηλικίας 58 ετών και 34 ετών φέρονται να λογομάχησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή ο 58χρονος να τραυματίσει με μαχαίρι τον 34χρονο.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως αυτός έφερε τραύμα στον αγκώνα. Στην συνέχεια του έγινε συρραφή και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Οι εξετάσεις για το επεισόδιο διερευνώνται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE