Αυτός είναι ο κρατούμενος που απέδρασε στη Λευκωσία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Αυτός είναι ο κρατούμενος που απέδρασε στη Λευκωσία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 32 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Muhammad Atif, ημερομηνία γέννησης 01/09/1989, από το Πακιστάν, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λήξη συναγερμού στο Ακρωτήρι - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

LIVE: Λήξη συναγερμού στο Ακρωτήρι - 213 Κύπριοι ασφαλείς πίσω στην πατρίδα - Ηχηρό μήνυμα Χριστοδουλίδη

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE