Νέα σύλληψη: Τους έφερνε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 26χρονο

Νέα σύλληψη: Τους έφερνε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 26χρονο

Σε νέα σύλληψη υπόπτου για υποβοήθηση υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν στη Δημοκρατία προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε σχέση με την άφιξη με θαλάσσιο σκάφος, αριθμού μεταναστών, την περασμένη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου. Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 26 ετών, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, άντρας ηλικίας 37 ετών. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον και του 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, λίγο μετά τις 7.00 χθες το βράδυ.

Το θαλάσσιο σκάφος αφίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, μεταφέροντας συνολικά 16 μετανάστες. Ανάμεσα τους και οι δύο ύποπτοι, εναντίον των οποίων, μετά από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία για τη διάπραξη του αδικήματος της υποβοήθησης, με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.