Διαχειρίσιμη η Πυρκαγιά στην Πάφο - Και εναέρια μέσα στη «μάχη» με τις φλόγες

Διαχειρίσιμη η Πυρκαγιά στην Πάφο - Και εναέρια μέσα στη «μάχη» με τις φλόγες

Η πυρκαγιά μεταξύ των χωριών Μούσερε - Αρχιμανδρίτα, της επαρχίας Πάφου έχει καταστεί διαχειρίσιμη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Κατέκαψε συνολικά πέντε εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό χαρουπόδεντρων και ήταν σε τέσσερις διαφορετικές εστίες.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν τέσσερα οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εφτά οχήματα από το Τμήμα Δασών, ένα όχημα από την Υπηρεσία Θήρας, ένα όχημα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αρχιμανδρίτας και ένα ιδιωτικό καδενοφόρο.

Επιχείρησαν επίσης με ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE