ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τα σοβαρά προβλήματα του ΓεΣΥ συζήτησαν Γιώργος Κολοκασίδης και Δρ Χριστόδουλος Καΐσής

Για τα σοβαρά προβλήματα του ΓεΣΥ συζήτησαν Γιώργος Κολοκασίδης και Δρ Χριστόδουλος Καΐσής

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΓεΣΥ βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Γιώργου Κολοκασίδη, με τον Επίτροπο Εποπτείας του ΓεΣΥ Δρ Χριστόδουλο Καΐσή.

«Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, αλλά δυστυχώς είχαμε να συζητήσουμε δυσάρεστα θέματα, στα οποία υπάρχει μια δυσκαμψία στην επίλυση τους», σημείωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κολοκασίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του.

Ανέφερε, επίσης, ότι «δημιουργούνται ασθενείς πολλών ταχυτήτων από την παράλληλη προσφορά ιδιωτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών στο ΓεΣΥ από νοσηλευτήρια, κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο». Είπε ακόμη ότι «βλέπουμε ένα σύστημα το οποίο χρειάζεται σοβαρές διορθώσεις οι οποίες δεν γίνονται καθώς απουσιάζει ο ποιοτικός έλεγχος».

«Δεν έχουν υιοθετηθεί τα πρωτόκολλα με βάση τα οποία θα γίνεται έλεγχος, ο οποίος θα πρέπει να είναι και πολύ αυστηρός», πρόσθεσε.

Στη συνάντηση τέθηκε επίσης και το θέμα των παραπομπών ασθενών εκτός συστήματος και άλλα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του συστήματος δημόσιας υγείας.

«Θέλουμε ένα ΓεΣΥ που να αντέχει στο χρόνο και να υπηρετεί τον πολίτη και αυτά τα ζητήματα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης», ανέφερε, τέλος, ο κ. Κολοκασίδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top