Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Θα παραμείνουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό  - Θα παραμείνουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Στις 20:05 τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Φύλας και Παλώδιας, έκτασης περίπου ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από καύση σκυβάλων παρά το πεδίο βολής της Αγίας Φύλας.

Θα παραμείνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για αντιμετώπιση αναζωπυρώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE