Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για ληστεία περιπτέρου - Τους «έκαψε» μαρτυρία

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για ληστεία περιπτέρου - Τους «έκαψε» μαρτυρία

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 17 Ιουλίου 2022, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 29 και 30 ετών, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων.

Η ληστεία διαπράχθηκε το βράδυ της 17ης Ιουλίου, σε περίπτερο σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου. Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 10μ.μ., άγνωστος άνδρας εισήλθε στο περίπτερο και αφού πρόταξε πιστόλι, άρπαξε τα χρήματα, που βρίσκονταν εντός της ταμειακής μηχανής. Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε αρχικά μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη, στις 23 Ιουλίου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Στη συνέχεια, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη, χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.