Απεβίωσε και έκαναν ανάληψη από τον λογαριασμό του 9.500 ευρώ - Καταζητείται 59χρονη

Απεβίωσε και έκαναν ανάληψη από τον λογαριασμό του 9.500 ευρώ - Καταζητείται 59χρονη

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 59χρονης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε την Πέμπτη από δικηγόρο, που είναι διαχειριστής περιουσίας προσώπου, το οποίο απεβίωσε τον περασμένο Απρίλιο, σε ηλικία 77 ετών, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 12 Απριλίου και 6 Ιουνίου φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε η κάρτα του αποβιώσαντα σε ΑΤΜ και να έχει γίνει ανάληψη χρηματικού ποσού 9.500 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 59χρονης, μόνιμης κατοίκου Πάφου, η οποία καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE