Συγκλονίζει ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει την επαρχία Αμμοχώστου ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της νεαρής νοσηλεύτριας Ελευθερίας Τσούκκα, από το Αυγόρου. Η 25χρονη έδινε μάχη με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Φίλοι, οικογένεια και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν το χαμό της.

Η κηδεία της Ελευθερίας Τσούκκα θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 29/7 στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου η ώρα 4.30. Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE