Συγκλονίζει ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει την επαρχία Αμμοχώστου ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της νεαρής νοσηλεύτριας Ελευθερίας Τσούκκα, από το Αυγόρου. Η 25χρονη έδινε μάχη με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Φίλοι, οικογένεια και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν το χαμό της.

Η κηδεία της Ελευθερίας Τσούκκα θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 29/7 στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου η ώρα 4.30. Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE