Συγκλονίζει ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει την επαρχία Αμμοχώστου ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της νεαρής νοσηλεύτριας Ελευθερίας Τσούκκα, από το Αυγόρου. Η 25χρονη έδινε μάχη με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Φίλοι, οικογένεια και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν το χαμό της.

Η κηδεία της Ελευθερίας Τσούκκα θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 29/7 στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου η ώρα 4.30. Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE