Συγκλονίζει ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας - Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει την επαρχία Αμμοχώστου ο θάνατος της 25χρονης Ελευθερίας.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της νεαρής νοσηλεύτριας Ελευθερίας Τσούκκα, από το Αυγόρου. Η 25χρονη έδινε μάχη με τον καρκίνο, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Φίλοι, οικογένεια και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν το χαμό της.

Η κηδεία της Ελευθερίας Τσούκκα θα τελεστεί σήμερα, Παρασκευή 29/7 στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου η ώρα 4.30. Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE