Σοκ στην Κύπρο: Έφοδος σε ιατρικό κέντρο - Χορηγούσαν παράνομα ανθρώπινα κύτταρα σε ασθενείς

Σοκ στην Κύπρο: Έφοδος σε ιατρικό κέντρο - Χορηγούσαν παράνομα ανθρώπινα κύτταρα σε ασθενείς

Δεν πίστευαν στα μάτια τους λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας και μέλη της Αστυνομίας που μπούκαραν χθες σε ιατρικό κέντρο στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στη σελίδα μας, σε ιατρικό κέντρο που διαφήμιζε θεραπεία για long covid ασθενείς, εντοπίστηκε μηχάνημα που δεν ενδείκνυεται για σχετική θεραπεία.

Παράλληλα, κατά την έφοδο ανακάλυψαν ότι πρόσφεραν παράνομα θεραπείες με ανθρώπινα κύτταρα.

Λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας μεταβαίνουν στην Αστυνομία για καταθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Δεν υπάρχουν όρια σε ό,τι αφορά τις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα – Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε το απόγευμα τριμερή κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής, που πραγματοποιείται στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE