Φωτιά σε εσκαφέα στη Λεμεσό έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Φωτιά σε εσκαφέα στη Λεμεσό έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στις φλόγες τυλίχτηκε εσκαφέας τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Ιουλίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

Από την φωτιά ο εσκαφέας καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η αξία του ήταν στις 25.000 ευρώ.

Στο σημείο έσπασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς αλλά και μέλη της Αστυνομίας για τις απαραίτητες έρευνες. Οι έρευνες ξεκίνησαν ξανά με το πρώτο φως της μέρας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE