Η Σκορδά στο SIGMA - Τι γίνεται με Δημητρόπουλο και Δαμιανού

Η Σκορδά στο SIGMA - Τι γίνεται με Δημητρόπουλο και Δαμιανού

Η ώρα προβολής του «Ήρθε κι έδεσε»

Πολλά έχουν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα για αλλαγή ζώνης στην εκπομπή του SIGMA «Ήρθε κι Έδεσε» με παρουσιαστές τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και τη Γιώτα Δαμιανού.

Πιο συγκεκριμένα υπήρχε πολύ έντονα η σκέψη να μεταφερθεί η εκπομπή το μεσημέρι, κάτι που δήλωσε και η ίδια η Γιώτα Δαμιανού σε συνέντευξη της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE