Ο Μπεν Άφλεκ φοράει ξανά τη στολή του Batman

Ο Μπεν Άφλεκ φοράει ξανά τη στολή του Batman

Ο Μπεν Άφλεκ είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη στολή του Mπάτμαν για το sequel της Warner Bros/DC «Aquaman and the Lost Kingdom», όπως αποκάλυψε ο Τζέισον Μομόα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Επανένωση», γράφει ο Μομόα στο Instagram δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία με τον Άφλεκ. «Mπρους και Άρθουρ. Σε αγαπώ και μου έλειψες…. Διασκεδάσαμε πολύ. Έρχονται υπέροχα πράγματα στο Aquaman 2».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Σύμφωνα με το Deadline, το «Aquaman 2» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου 2023 σε σενάριο του Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον - ΜακΓκόλντρικ και με την Αμπερ Χερντ να επιστρέφει μαζί με τους Πάτρικ Γουίλσον, Yahya Abdul-Mateen II, Ντολφ Λούντγκρεν και Νικόλ Κίντμαν.

ΠΗΓΗ: naftemporiki

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE