Γύρισαν την πλάτη στη θάλασσα και πήγαν εξοχή - Πλήθος κόσμου στα ορεινά - Φωτογραφίες

Γύρισαν την πλάτη στη θάλασσα και πήγαν εξοχή - Πλήθος κόσμου στα ορεινά - Φωτογραφίες

Τις ορεινές περιοχές της Κύπρου τίμησαν σήμερα Κυριακή 31 Ιουλίου, πολλοί Κύπριοι οι οποίοι προτίμησαν να περάσουν όμορφα την μέρα τους, απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και ψήνοντας σούβλα με τους δικούς τους ανθρώπους.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από τον κατασκηνωτικό χώρο των Πλατανιών, πλήθος κόσμου βρίσκεται στην περιοχή και ετοιμάζονται να διασκεδάσουν με την παρέα τους. 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE