Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Άνοιξε η λωρίδα κυκλοφορίας

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Άνοιξε η λωρίδα κυκλοφορίας

(17:33) Καραμπόλα με τρία οχήματα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας, παρά την έξοδο του Τσερίου, το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς Λευκωσία. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.

(18:25) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου. 

Η τροχαία κίνηση στην περιοχή είναι πυκνή γι’ αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.  

Από το τροχαίο δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE