Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Άνοιξε η λωρίδα κυκλοφορίας

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Άνοιξε η λωρίδα κυκλοφορίας

(17:33) Καραμπόλα με τρία οχήματα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας, παρά την έξοδο του Τσερίου, το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς Λευκωσία. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.

(18:25) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου. 

Η τροχαία κίνηση στην περιοχή είναι πυκνή γι’ αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.  

Από το τροχαίο δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.