Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Άνοιξε η λωρίδα κυκλοφορίας

Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο – Άνοιξε η λωρίδα κυκλοφορίας

(17:33) Καραμπόλα με τρία οχήματα σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Λευκωσίας, παρά την έξοδο του Τσερίου, το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς Λευκωσία. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

Στο σημείο παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση, ενώ οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.

(18:25) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου. 

Η τροχαία κίνηση στην περιοχή είναι πυκνή γι’ αυτό οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.  

Από το τροχαίο δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Την ανανέωση της αποστολής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για ακόμη 12 μήνες, έως τις 31 Ιανουαρίου 2027, εισηγείται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στις Παρατηρήσεις του στην έκθεση για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, εκφράζοντας παράλληλα ανησυχία για «παραβιάσεις μετά την κατασκευή στρατιωτικών εγκαταστάσεων» εντός και πέριξ της νεκρής ζώνης, οι οποίες, όπως σημειώνει, «επιδιώκουν να μεταβάλουν μόνιμα το στρατιωτικό status quo», αλλά και για την κατάσταση στην περιφραγμένη περιοχή των Βαρωσίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE