Κρήτη: Αρπαγή 7χρονου σε ξενοδοχείο – Εργαζόμενη το έκλεισε στο δωμάτιο της

Κρήτη: Αρπαγή 7χρονου σε ξενοδοχείο – Εργαζόμενη το έκλεισε στο δωμάτιο της

Πανικός επικράτησε σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου, σήμερα το πρωί, μετά την εξαφάνιση ανήλικου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν εργαζόμενη του ξενοδοχείου άρπαξε ένα αγόρι 7 ετών ελληνικής καταγωγής και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το μετέφερε μέσα στο δωμάτιο της, σε χώρο του ξενοδοχείου, όπου το έκλεισε.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι έλληνες γονείς του παιδιού το αναζητούσαν έντρομοι δίχως αποτέλεσμα. Ωστόσο έπειτα από περίπου μία ώρα ομηρίας ο μικρός κατόρθωσε να αποδράσει από το δωμάτιο της αλλοδαπής εργαζόμενης και να καλέσει σε βοήθεια.

Πλέον αστυνομικοί συνέλαβαν την εργαζόμενη ενώ διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αρπαγή του παιδιού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE