Τροχαίο με μοτοσικλετιστή στο Παραλίμνι - Στο Νοσοκομείο 30χρονος

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή στο Παραλίμνι - Στο Νοσοκομείο 30χρονος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 31 Ιουλίου στο Παραλίμνι με 30χρονο μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οδηγός που προσπαθούσε να μπει στο δρόμο χτυπήθηκε από μοτοσικλέτα, η οποία οδηγείτο από 30χρονο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από την σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα ο 30χρονος μοτοσικλετιστής να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτό και να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο το οποίο μετέφεραν τον τραυματία στο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία καθώς διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα λεκάνης. 

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE