Mε ένα συγκινητικό βίντεο έφυγε από το SIGMA Κύπριος δημοσιογράφος

Mε ένα συγκινητικό βίντεο έφυγε από το SIGMA Κύπριος δημοσιογράφος

Tην αποχώρηση του από τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA ανακοίνωσε ο Νέστορας Βασιλείου.

Μετά από 14 χρόνια ως δημοσιογράφος της τηλεόρασης SIGMA και του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, ο Νέστορας Βασιλείου αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην επαγγελματική του πορεία.

Μάλιστα την Κυριακή 31 Ιουλίου, εμφανίστηκε και στο τελευταίο του δελτίο ειδήσεων, ενώ λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε ένα βίντεο από διάφορες στιγμές του γράφοντας χαρακτηριστικά: «14 χρόνια γεμάτα Sτιγμές! Σας ευχαριστώ για όλα! Τα λέμε σύντομα.»

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE