Προειδοποιεί ο Πούτιν: Δεν θα υπάρχουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο

Προειδοποιεί ο Πούτιν: Δεν θα υπάρχουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο

Δεν μπορεί να υπάρχουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο και ένας τέτοιος πόλεμος δεν πρέπει ποτέ να ξεκινήσει, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το Κρεμλίνο.

«Ως κράτος μέλος της Συνθήκης για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων και ένας από τους θεματοφύλακες της, η Ρωσία συμμορφώνεται – με συνέπεια – με το γράμμα και το πνεύμα της Συνθήκης», είπε ο Πούτιν σε επιστολή του προς τους συμμετέχοντες σε διάσκεψη για τη συνθήκη στη Νέα Υόρκη.

«Ξεκινάμε από το γεγονός ότι δεν μπορούν να υπάρξουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο και δεν πρέπει ποτέ να προκληθεί, και υπερασπιζόμαστε την ίση και αδιαίρετη ασφάλεια για όλα τα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας», ανέφερε.

 ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE