Συλλυπητήρια Αβέρωφ για τον χαμό του Α. Ευσταθίου - «Πολέμησε για ελευθερία και ανεξαρτησία στην πρώτη γραμμή του αγώνα»

Συλλυπητήρια Αβέρωφ για τον χαμό του Α. Ευσταθίου - «Πολέμησε για ελευθερία και ανεξαρτησία στην πρώτη γραμμή του αγώνα»

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αυγουστή Ευσταθίου, έστειλε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Είναι με μεγάλη θλίψη που ενημερώθηκα για τον θάνατο του Αυγουστή Ευσταθίου, του «Ματρόζου» της ΕΟΚΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Αυγουστής Ευσταθίου - Πολέμησε στο πλευρό του Αυξεντίου

Ο ευπατρίδης Αυγουστής Ευσταθίου, ο συμπολεμιστής του Γρηγόρη Αυξεντίου, πολέμησε καταθέτοντας στην πρώτη γραμμή του αγώνα τις αρχές και τα ιδανικά για ελευθερία και ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Τις πανανθρώπινες αξίες που τον ακολούθησαν και τις οποίες υπηρέτησε πιστά σε όλη του τη ζωή.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του», αναφέρει στη γραπτή του δήλωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE