Διαμαρτυρία στο Μιτσερό - Βίντεο και εικόνες από το σημείο

Διαμαρτυρία στο Μιτσερό  - Βίντεο και εικόνες από το σημείο

Διαμαρτυρία πραγματοποιείται αυτή την ώρα για τη σύλληψη των Κοινοταρχών Μιτσερού και Αγροκηπιάς, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης (02/08), καθώς καθώς επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τις εργασίες εκσκαφέα που πήγε στην περιοχή με σκοπό την έναρξη των εργασιών για εγκατάσταση εργοστασίου ασφαλτικού.

Λόγω της διαμαρτυρίας, ο δρόμος Κάτω Μονής προς Άγιο Ιωάννη Μαλούντας έχει κλείσει και στις δύο κατευθύνσεις, για την τροχαία κίνηση. Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία επίσης σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι οι οδηγοί που κατευθύνονται προς την Μονή να χρησιμοποιούν τον δρόμο Αγροκηπιάς-Μιτσερού-Μονής. Για την Κοινότητα Μαλούντας η διέλευση είναι απρόσκοπτη.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, δρόμος και ουρανός

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE