Κύπριος κουρέας κατηγορείται για τη δολοφονία 39χρονης στο Λονδίνο - Φωτογραφία

Κύπριος κουρέας κατηγορείται για τη δολοφονία 39χρονης στο Λονδίνο - Φωτογραφία

Στο δικαστήριο του Λονδίνου οδηγήθηκε , 50χρονος Κύπριος κουρέας , ως κατηγορούμενος για την δολοφονία 39χρονης νοσηλεύτριας.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, η νεαρή βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από ύψος σε δρόμο κοντά Wembley Stadium τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Ο 50χρονος Λεωνίδα Γιωργάλλα, σύμφωνα με τη Mirror, φέρεται να σκότωσε την 39χρονη νοσηλεύτρια Kathleen John, η οποία εργαζόταν στο North West London Hospitals Trust.

Τα στοιχεία οδήγησαν την Αστυνομία στον 50χρονο Κύπριο, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ενώ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 39χρονης Kathleen.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE