Ένταση στο Μιτσερό: «Βάλλετε τα μαζί μας ρε;» - «Ντροπή σας» - Δείτε βίντεο

Ένταση στο Μιτσερό: «Βάλλετε τα μαζί μας ρε;» - «Ντροπή σας» - Δείτε βίντεο

Έντονο επεισόδιο προέκυψε κατά την διάρκεια της διαδήλωσης που πραγματοποιείται στο ΜΙτσερό από τους κατοίκους της περιοχής, για τη μετακίνηση της μονάδας ασφαλτικού στην περιοχή τους.

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί, φαίνεται πως προκλήθηκε ένταση ανάμεσα σε πολίτες και αστυνομικούς φωνάζοντας «κάμετε πίσω είπα σας ρε», «βάλλετε τα μαζί μας ρε;», σύμφωνα με τα όσα ακούγονται σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι χειροπέδες στους Κοινοτάρχες Μιτσερού και Αγροκηπιάς, πέρασαν οι Αρχές το πρωί της Τρίτης 02 Αυγούστου καθώς επιχείρησαν να παρεμποδίσουν τις εργασίες εκσκαφέα που πήγε στην περιοχή με σκοπό την έναρξη των εργασιών για εγκατάσταση εργοστασίου ασφαλτικού.

Σε δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Κοινοτάρχης Μιτσερού κ. Ανδρέας Κυριάκου, ανέφερε ότι έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία γιατί στάθηκαν μπροστά από τον εκσκαφέα που έφτασε στο σημείο για να ξεκινήσει τις εργασίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE