LIFESTYLE

Τζόνι Ντεπ: Πάσχει από στυτική δυσλειτουργία; – Τι ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Πάσχει από στυτική δυσλειτουργία; – Τι ισχυρίζονται οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την προσωπική ζωή του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ.

Μπορεί η πολύκροτη δίκη τους να ολοκληρώθηκε, με το δικαστήριο να αποφασίζει υπέρ του χολιγουντιανού ηθοποιού, η πρώην σύζυγός του όμως δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να πάρει τη ρεβάνς.

Αυτή τη φορά οι δικηγόροι της ισχυρίστηκαν ότι ο Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία: «Ο Τζόνι Ντεπ πάσχει από στυτική δυσλειτουργία η οποία πυροδότησε τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση στην Άμπερ Χερντ».

«Αν και ο κύριος Ντεπ θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Άμπερ Χερντ», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

«Θέλει να κάνει την υπόθεση ένα τσίρκο»

Στα ίδια δικαστικά έγγραφα, τα οποία αποσφράγισαν και επικαλείται το Page Six, η πλευρά της Χέρντ υποστήριξε σε κατάθεση τον περασμένο Μάρτιο ότι ο Ντεπ, θα έπρεπε να αποκαλύψει ότι πάσχει από στυτική δυσλειτουργία και να υποβάλλει ως απόδειξη μία λίστα φαρμάκων που φέρεται να του έχει χορηγηθεί.

Οι δικηγόροι του Ντεπ, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, απάντησαν στην κατάθεση αυτή και εξέφρασαν τη διαφωνία τους.

Παράλληλα, ισχυρίστηκαν ότι η ηθοποιός «θέλει να κάνει την υπόθεση ένα τσίρκο και σκοπεύει να δείξει σε αυτή τη δίκη μια σειρά από αδικαιολόγητα κακόβουλες εικασίες, μεταξύ αυτών και ιατρικών παθήσεων του Ντεπ».

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της δίκης, στην οποία οι δύο ηθοποιοί έβγαλαν στη φόρα ακόμα και τις πιο άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής τους ζωής, η Χερντ κατέθεσε ενόρκως ότι το 2015 στην Αυστραλία ο Ντεπ τη βίασε με ένα μπουκάλι.

Ο ίδιος κατά την κατάθεσή του αρνήθηκε τα πάντα και χαρακτήρισε την κατάθεση της Χερντ «φρικτή, εξευτελιστική, γελοία, οδυνηρή, απίστευτα σκληρή και τελείως ψευδή».

«Κανένα ανθρώπινο πλάσμα δεν είναι τέλειο. Όμως ποτέ στη ζωή μου δεν διέπραξα σεξουαλική επίθεση ούτε σωματική κακοποίηση. Τα τελευταία 6 χρόνια ζούσα με αυτές τις αλλόκοτες και εξωφρενικές ιστορίες και περίμενα την ευκαιρία να βγάλω στο φως την αλήθεια», ξεκαθάρισε.

Και τόνισε: «Αυτό δεν είναι εύκολο για κανέναν από εμάς, αλλά ό,τι κι αν συμβεί, τουλάχιστον είπα την αλήθεια και μίλησα για το φορτίο που κουβαλούσα απρόθυμα στην πλάτη μου την τελευταία εξαετία».

Αποζημίωση 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων

Η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία γεγονός που δεν πιστοποιήθηκε από τα στοιχεία και τις καταθέσεις. Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του 59χρονου, σημειώνοντας ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post.

Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Παράλληλα, το δικαστήριο επιδίκασε στον ηθοποιό αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, η δικαστής Πένεϊ Αζκαράτε ενημέρωσε ότι η νομοθεσία της πολιτείας Βιρτζίνια περιορίζει τις αποζημιώσεις «τιμωρητικής φύσεως» στα 350.000 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζόνι Ντεπ δικαιούται το ποσό των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και η Άμπερ Χερντ προσπάθησε σε πρόσφατη συνέντευξή της να τονίσει την αθωότητά της, εν τούτοις δεν τα κατάφερε.

Πηγη: in.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top