Κίπρις: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση κατεχόμενης Αμμοχώστου με Τουρκία - Θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου

Κίπρις: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση κατεχόμενης Αμμοχώστου με Τουρκία - Θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου

Στις 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει ακτοπλοϊκή σύνδεση από την Τουρκία προς το κλειστό λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου, γράφει σήμερα (02/08) η Κίπρις.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ανακοίνωση του Μητροπολιτικού Δήμου της Αλεξανδρέττας αναφέρει ότι το πλοίο Πιαλέ Πασάς θα εκτελεί κάθε Παρασκευή στις 11 π.μ το δρομολόγιο Αρσούζ- Αμμόχωστος και κάθε Κυριακή στις 23:45 Αμμόχωστος- Αρσούζ. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι 4,5-5 ώρες και τα ναύλα θα κυμαίνονται το κανονικό 850 και 650 τουρκικές λίρες το μειωμένο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE