Κίπρις: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση κατεχόμενης Αμμοχώστου με Τουρκία - Θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου

Κίπρις: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση κατεχόμενης Αμμοχώστου με Τουρκία - Θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου

Στις 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει ακτοπλοϊκή σύνδεση από την Τουρκία προς το κλειστό λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου, γράφει σήμερα (02/08) η Κίπρις.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ανακοίνωση του Μητροπολιτικού Δήμου της Αλεξανδρέττας αναφέρει ότι το πλοίο Πιαλέ Πασάς θα εκτελεί κάθε Παρασκευή στις 11 π.μ το δρομολόγιο Αρσούζ- Αμμόχωστος και κάθε Κυριακή στις 23:45 Αμμόχωστος- Αρσούζ. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι 4,5-5 ώρες και τα ναύλα θα κυμαίνονται το κανονικό 850 και 650 τουρκικές λίρες το μειωμένο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE