Κίπρις: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση κατεχόμενης Αμμοχώστου με Τουρκία - Θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου

Κίπρις: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση κατεχόμενης Αμμοχώστου με Τουρκία - Θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου

Στις 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει ακτοπλοϊκή σύνδεση από την Τουρκία προς το κλειστό λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου, γράφει σήμερα (02/08) η Κίπρις.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ανακοίνωση του Μητροπολιτικού Δήμου της Αλεξανδρέττας αναφέρει ότι το πλοίο Πιαλέ Πασάς θα εκτελεί κάθε Παρασκευή στις 11 π.μ το δρομολόγιο Αρσούζ- Αμμόχωστος και κάθε Κυριακή στις 23:45 Αμμόχωστος- Αρσούζ. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι 4,5-5 ώρες και τα ναύλα θα κυμαίνονται το κανονικό 850 και 650 τουρκικές λίρες το μειωμένο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE