Άκουσαν ένα μεγάλο κρότο τα ξημερώματα - Μια ώρα αργότερα όχημα βρέθηκε με ζημιές

Άκουσαν ένα μεγάλο κρότο τα ξημερώματα - Μια ώρα αργότερα όχημα βρέθηκε με ζημιές

Γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, η Αστυνομία δέχθηκε κλήση με πληροφορία ότι ακούστηκε μεγάλος κρότος σε περιοχή στα Πολεμίδια.

Αμέσως η περιπολία που βρισκόταν στην περιοχή, προέβη σε έλεγχο, χωρίς να εντοπίσει κάτι ύποπτο.

Γύρω στις 6 το πρωί, γείτονες εντόπισαν όχημα να φέρει ζημιές.

Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία όπου ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν ζημιά στο όχημα, χωρίς να αποκλείουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE