Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο-Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο-Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή ένα νοσηλευόμενο βρέφος 35 ημερών, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Το βρέφος εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό. Του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή. Χθες, Τρίτη, στις 07:00 το πρωί βρέθηκε νεκρό. Αμεσως έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Όπως αναφέρει το greveniotis.gr, το βρέφος 35 ημερών βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ αναμένεται σήμερα το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.