Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο-Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο-Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή ένα νοσηλευόμενο βρέφος 35 ημερών, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Το βρέφος εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό. Του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή. Χθες, Τρίτη, στις 07:00 το πρωί βρέθηκε νεκρό. Αμεσως έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Όπως αναφέρει το greveniotis.gr, το βρέφος 35 ημερών βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ αναμένεται σήμερα το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE