Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο-Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Γρεβενά: Πέθανε βρέφος 35 ημερών στο νοσοκομείο-Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

Αιφνιδίως έφυγε από τη ζωή ένα νοσηλευόμενο βρέφος 35 ημερών, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Το βρέφος εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό. Του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή. Χθες, Τρίτη, στις 07:00 το πρωί βρέθηκε νεκρό. Αμεσως έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Όπως αναφέρει το greveniotis.gr, το βρέφος 35 ημερών βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ αναμένεται σήμερα το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Ιταλίας κας Giorgia Meloni, στην Κύπρο αναβάλλεται, λόγω της ανάγκης άμεσης επιστροφής της στην Ιταλία. μετά το σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στη Modena, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολιτών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE