Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για ετήσια χορηγία σε φιλοζωικές και καταφύγια ζώων

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για ετήσια χορηγία σε φιλοζωικές και καταφύγια ζώων

Παράταση, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2022, δίνεται από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες για την παραλαβή αιτήσεων για παραχώρηση της ετήσιας χορηγίας για το τρέχον έτος σε εγκεκριμένες φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια ζώων.

Σε ανακοίνωση των Υπηρεσιών, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, υπενθυμίζεται πως η παραλαβή αιτήσεων γίνεται μόνο από το αρχείο των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στην Αθαλάσσα, στη Λευκωσία.

Το έντυπο της αίτησης, στο οποίο επισημαίνονται οι αναγκαίες για τα απαιτούμενα έγγραφα/στοιχεία πληροφορίες που πρέπει να τη συνοδεύουν στο σύνδεσμο: 

http://www.moa.gov.cy/moa/vs/vs.nsf/All/163BF31D473A5758C22585180036E45C?OpenDocument

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.