Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για ετήσια χορηγία σε φιλοζωικές και καταφύγια ζώων

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για ετήσια χορηγία σε φιλοζωικές και καταφύγια ζώων

Παράταση, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2022, δίνεται από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες για την παραλαβή αιτήσεων για παραχώρηση της ετήσιας χορηγίας για το τρέχον έτος σε εγκεκριμένες φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια ζώων.

Σε ανακοίνωση των Υπηρεσιών, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, υπενθυμίζεται πως η παραλαβή αιτήσεων γίνεται μόνο από το αρχείο των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών στην Αθαλάσσα, στη Λευκωσία.

Το έντυπο της αίτησης, στο οποίο επισημαίνονται οι αναγκαίες για τα απαιτούμενα έγγραφα/στοιχεία πληροφορίες που πρέπει να τη συνοδεύουν στο σύνδεσμο: 

http://www.moa.gov.cy/moa/vs/vs.nsf/All/163BF31D473A5758C22585180036E45C?OpenDocument

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.