Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο - Χειροπέδες σε 27χρονη

Προσπάθησε να ταξιδέψει με πλαστό διαβατήριο - Χειροπέδες σε 27χρονη

Υπό κράτηση τέθηκε 27χρονη για υπόθεση πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες, στις 05:30, παρουσιάστηκε για αναχώρηση στο αεροδρόμιο Πάφου με προορισμό την Γερμανία γυναίκα η οποία κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε γαλλικό διαβατήριο που από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ήταν πλαστό.

Πρόσθεσε ότι ανακρινόμενη φέρεται να ομολόγησε ότι τα έγγραφα ήταν πλαστά και ως αποτέλεσμα συνελήφθη. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE