ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την Αργάκα χαλασμός... κόσμου στη Λάρνακα για Αβέρωφ - Δείτε φωτογραφίες

Μετά την Αργάκα χαλασμός... κόσμου στη Λάρνακα για Αβέρωφ - Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη συγκέντρωση του Αβέρωφ Νεοφύτου, στο Ammos Beach Bar στη Λάρνακα.

«Το πλήθος του κόσμου υποδέχθηκε τον κ. Νεοφύτου με ενθουσιασμό και πρωτόγνωρο παλμό. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε σύντομο χαιρετισμό του, τους ευχαρίστησε, αφού όπως ανέφερε «για δεκαετίες σας ένιωθα δίπλα μου στις χαρές και στις λύπες, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, στα καλά και στα κακά και πάντα έπαιρνα δύναμη από εσάς να δίνουμε τις μάχες, όχι για την παράταξή μας αλλά για τον τόπο μας».

Στη συνέχεια ο κ. Νεοφύτου δήλωσε ότι «Πέρασε δύσκολα η πατρίδα μας και το 2013 και την περίοδο της πανδημίας, αλλά  σήμερα η παγκόσμια ανθρωπότητα βιώνει πρωτόγνωρες συνθήκες και ανασφάλειας και ενεργειακής κρίσης και έκρηξης των τιμών. Η σταθερότητα και η ασφάλεια ακόμα και οι θέσεις εργασίας δεν είναι δεδομένες. Έρχονται τρικυμίες, έρχονται καταιγίδες και έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ναρκοπέδιο». Όμως, όπως δήλωσε, «έχω εμπιστοσύνη στην δύναμη σας γιατί ξέρουμε πάντα εμείς στα δύσκολα, τις κρίσεις να τις μετατρέπουμε σε μεγάλες ευκαιρίες για τον τόπο μας. Και ακόμα μία φορά κι αυτή την κρίση θα την μετατρέψουμε σε μια μεγάλη ευκαιρία».

Οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών συνεχίζονται στις αρχές Σεπτεμβρίου σε Λευκωσία και Λεμεσό», αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top