Ισραηλινές πτήσεις από τον εναέριο χώρο Σαουδικής Αραβίας, ενώ γίνονται επαφές και με το Ομάν

Ισραηλινές πτήσεις από τον εναέριο χώρο Σαουδικής Αραβίας, ενώ γίνονται επαφές και με το Ομάν

Η υπηρεσία πολιτική αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας επισήμως επιτρέπει από σήμερα σε όλες ανεξαιρέτως τις ξένες αεροπορικές εταιρείες να πραγματοποιούν εμπορικές πτήσεις στον εναέριο χώρο του βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων του ισραηλινού εθνικού αερομεταφορέα ELAL και των ιδιωτικών Arkia και IsrAir.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει ως αποτέλεσμα η διάρκεια των πτήσεων των ισραηλινών εταιρειών προς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Ταϊλάνδη να μειωθούν κατά 4 ώρες, οδηγώντας σε σημαντική μείωση των τιμών αεροπορικών εισιτηρίων, όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά ΜΜΕ. Πριν από ένα μήνα η γενική διευθύντρια της ELAL προανήγγειλε ότι σύντομα θα υπάρχουν απευθείας πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ προς τη Μελβούρνη και το Τόκιο – πτήσεις, οι οποίες πριν το άνοιγμα του σαουδαραβικού εναέριου χώρου, ήταν ασύμφορες τόσο από άποψης χρόνου όσο και από άποψης κόστους.

Ισραηλινές κινήσεις για το «άνοιγμα» και του εναερίου χώρου του Ομάν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE