ΕΛΛΑΔΑ

Προκάλεσε σάλο στην Ελλάδα! Η κίνηση του Πάνου Καμμένου που άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Προκάλεσε σάλο στην Ελλάδα! Η κίνηση του Πάνου Καμμένου που άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Τεράστιο επικοινωνιακό και όχι μόνο σφάλμα έκανε χθες βράδυ ο Έλληνας ΥΠΑΜ και εταίρος του Τσίπρα στην Ελληνική κυβέρνηση, αφού έφτασε στο μέγαρο Μαξίμου με ένα υπερχλιδάτο και πανάκριβο αυτοκίνητο σε μια περίοδο που οι Έλληνες κυριολεκτικά πεινούν και παλεύουν να τα βγάλουν πέρα.

Με ένα θηριώδες -σε όγκο και κατανάλωση- όσο και πανάκριβο τζιπ προσήλθε ο Ελληνας υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρόκειται για ένα πολυτελές τζιπ Hummer, το οποίο χρησιμοποιεί ο αμερικανικός στρατός σε δύσκολες αποστολές. Η κατανάλωσή του είναι απίστευτη, όπως και ο όγκος αλλά και η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, που μόνο για μετακινήσεις στο κέντρο της Αθήνας δεν ενδείκνυται. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας, το θηριώδες Hummer H2 κοστίζει 100.000 ευρώ, είναι 6.000 κυβικών εκατοστών, αποδίδει 329 ίππους και καίει «μόλις» 21,4 λίτρα βενζίνης στα 100 χιλιόμετρα.

Την ώρα που στη δήλωσή του έκανε λόγο για την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλεται ο ελληνικός λαός, προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ο υπουργός Αμυνας επέλεξε να πάει στο Μέγαρο Μαξίμου με τέτοιο πανάκριβο και προκλητικό τζιπ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top