Δυο συνεργεία της Υδατοπρομήθειας στην οδό Μουσείου - Μέχρι τις 22:00 να αποφεύγεται η διέλευση

Δυο συνεργεία της Υδατοπρομήθειας στην οδό Μουσείου - Μέχρι τις 22:00 να αποφεύγεται η διέλευση

Σε πίεση του δικτύου οφείλονται οι… πλημμύρες στην οδό Μουσείου στο κέντρο της Λευκωσίας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας Νίκος Ζαμπακίδης.

«Αυτά συμβαίνουν. Δεν υπήρχε κάποιος εξωγενής παράγοντας. Το πρόβλημα οφείλεται σε πίεση του δικτύου» ανέφερε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο κ. Ζαμπακίδης, ο οποίος πρόσθεσε: «Ο λόγος που ήταν έντονο το φαινόμενο, ήταν γιατί επρόκειτο για κεντρικό αγωγό».

Πάντως, από την πρώτη στιγμή η Υδατοπρομήθεια επιλήφθηκε του θέματος: «Βρισκόμαστε εδώ με δυο συνεργεία. Έκλεισαν  οι στρόφιγγες, εντοπίστηκε το πρόβλημα και θα επιλυθει».

«Θα ήταν καλύτερο για τους οδηγούς αν απέφευγαν τη διέλευση από την οδό Μουσείου για τις επόμενες 2-3 ώρες για να μην ταλαιπωρηθούν», μας ανέφερε λίγο πριν τις 19:00 ο κ. Ζαμπακίδης.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE