Απηύδησαν στη Θεσσαλονίκη – Έφεραν καρέκλες από την κουζίνα στη στάση του λεωφορείου

Απηύδησαν στη Θεσσαλονίκη – Έφεραν καρέκλες από την κουζίνα στη στάση του λεωφορείου

Χωρίς καρέκλες έμεινε στάση του ΟΑΣΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Βαρδάρη, δεν υπάρχει το γνωστό παγκάκι στη στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να δώσουν αυτοσχέδια λύση.

Την λύση αποφάσισαν να δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες τοποθετώντας καρέκλες κουζίνας, οι οποίες μάλιστα είναι δεμένες μεταξύ τους για να μην φύγουν. «Δωρεά για υπερήλικες και εργαζόμενους», έγραψε ο πολίτης που τις τοποθέτησε.

Σημειώνεται ότι σε μικρές στάσεις δεν επιτρέπονται καθίσματα. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο σημείο που είναι πολυπληθές θα μπορούσε να τοποθετηθεί μεγαλύτερη στάση. Άρα και κάθισμα.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE