Απηύδησαν στη Θεσσαλονίκη – Έφεραν καρέκλες από την κουζίνα στη στάση του λεωφορείου

Απηύδησαν στη Θεσσαλονίκη – Έφεραν καρέκλες από την κουζίνα στη στάση του λεωφορείου

Χωρίς καρέκλες έμεινε στάση του ΟΑΣΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Βαρδάρη, δεν υπάρχει το γνωστό παγκάκι στη στάση λεωφορείου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να δώσουν αυτοσχέδια λύση.

Την λύση αποφάσισαν να δώσουν οι ίδιοι οι πολίτες τοποθετώντας καρέκλες κουζίνας, οι οποίες μάλιστα είναι δεμένες μεταξύ τους για να μην φύγουν. «Δωρεά για υπερήλικες και εργαζόμενους», έγραψε ο πολίτης που τις τοποθέτησε.

Σημειώνεται ότι σε μικρές στάσεις δεν επιτρέπονται καθίσματα. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο σημείο που είναι πολυπληθές θα μπορούσε να τοποθετηθεί μεγαλύτερη στάση. Άρα και κάθισμα.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE