Όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Πήρε φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο

Όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Πήρε φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα στην Πέγεια ενώ ήταν σταθμευμένο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο αξίας 4 χιλ. ευρώ, ιδιοκτησίας 61χρονης μόνιμης κατοίκου Κύπρου.

Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν στην σκηνή. Το όχημα ωστόσο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Η σκηνή αποκλείστηκε για τη διενέργεια εξετάσεων, ενώ σήμερα Παρασκευή οι εξετάσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τέθηκε κακόβουλα ή όχι.

Πηγή: ΚΥΠΕ / *φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE