Όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Πήρε φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο

Όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Πήρε φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα στην Πέγεια ενώ ήταν σταθμευμένο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο αξίας 4 χιλ. ευρώ, ιδιοκτησίας 61χρονης μόνιμης κατοίκου Κύπρου.

Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν στην σκηνή. Το όχημα ωστόσο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Η σκηνή αποκλείστηκε για τη διενέργεια εξετάσεων, ενώ σήμερα Παρασκευή οι εξετάσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τέθηκε κακόβουλα ή όχι.

Πηγή: ΚΥΠΕ / *φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE