Όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Πήρε φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο

Όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς - Πήρε φωτιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα στην Πέγεια ενώ ήταν σταθμευμένο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο αξίας 4 χιλ. ευρώ, ιδιοκτησίας 61χρονης μόνιμης κατοίκου Κύπρου.

Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσαν στην σκηνή. Το όχημα ωστόσο είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Η σκηνή αποκλείστηκε για τη διενέργεια εξετάσεων, ενώ σήμερα Παρασκευή οι εξετάσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τέθηκε κακόβουλα ή όχι.

Πηγή: ΚΥΠΕ / *φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.