Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνεψε με πνιγμό στη Λεμεσό, το πρωί της Παρασκευής 05 Αυγούστου και χρειάστηκε η παρέμβαση των ναυαγοσωστών.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 09:45 το πρωί μπροστά από το Plus see.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση, υπήρξε ενημέρωση ότι άνθρωπος κινδύνεψε και βρίσκεται στη θάλασσα. Ενημερωθήκαν οι Ναυαγοσώστες μας οι οποίοι ακόμα δεν ήταν στην εργασία τους αφού 10.30 ξεκινούν και αμέσως ανταποκρίθηκαν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον Λουόμενο στο Νοσοκομείο.

«Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.
Ένα μεγάλο μπράβο στους Ναυαγοσώστες μας από τα σημεία ΛΕΜ 4 και ΛΕΜ 5 που εκτός υπηρεσίας άμεσα ανταποκριθήκαν», καταλήγει η ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE