Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνεψε με πνιγμό στη Λεμεσό, το πρωί της Παρασκευής 05 Αυγούστου και χρειάστηκε η παρέμβαση των ναυαγοσωστών.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 09:45 το πρωί μπροστά από το Plus see.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση, υπήρξε ενημέρωση ότι άνθρωπος κινδύνεψε και βρίσκεται στη θάλασσα. Ενημερωθήκαν οι Ναυαγοσώστες μας οι οποίοι ακόμα δεν ήταν στην εργασία τους αφού 10.30 ξεκινούν και αμέσως ανταποκρίθηκαν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον Λουόμενο στο Νοσοκομείο.

«Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.
Ένα μεγάλο μπράβο στους Ναυαγοσώστες μας από τα σημεία ΛΕΜ 4 και ΛΕΜ 5 που εκτός υπηρεσίας άμεσα ανταποκριθήκαν», καταλήγει η ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE