Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Λουόμενος κινδύνεψε με πνιγμό στη Λεμεσό, το πρωί της Παρασκευής 05 Αυγούστου και χρειάστηκε η παρέμβαση των ναυαγοσωστών.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 09:45 το πρωί μπροστά από το Plus see.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανάρτηση, υπήρξε ενημέρωση ότι άνθρωπος κινδύνεψε και βρίσκεται στη θάλασσα. Ενημερωθήκαν οι Ναυαγοσώστες μας οι οποίοι ακόμα δεν ήταν στην εργασία τους αφού 10.30 ξεκινούν και αμέσως ανταποκρίθηκαν.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον Λουόμενο στο Νοσοκομείο.

«Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.
Ένα μεγάλο μπράβο στους Ναυαγοσώστες μας από τα σημεία ΛΕΜ 4 και ΛΕΜ 5 που εκτός υπηρεσίας άμεσα ανταποκριθήκαν», καταλήγει η ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE