Εξακολουθεί να απουσιάζει από την οικία του 17χρονος στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Εξακολουθεί να απουσιάζει από την οικία του 17χρονος στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Τα στοιχεία και φωτογραφία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Waked Mahmoud, ημερομηνία γέννησης 23/12/2004, από τον Λίβανο, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 30 Ιουνίου, στην Αστυνομία, ελλείπει από τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά σγουρά μαλλιά, μουστάκι και μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Μακρόν για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Γάλλου Προέδρου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Μακρόν για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Γάλλου Προέδρου από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε ο Εμανουέλ Μακρόν, πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη επίσκεψη Γάλλου Προέδρου στην Κύπρο από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας το 1960.

BEST OF TOTHEMAONLINE