ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 53χρονος Μιχάλης που καταζητείται για τον τραυματισμό των αστυνομικών - Δείτε φωτογραφίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο 53χρονος Μιχάλης που καταζητείται για τον τραυματισμό των αστυνομικών - Δείτε φωτογραφίες

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 53 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, και παράνομης κατοχής ναρκωτικών, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Αθανασίου, ημερομηνίας γέννησης 28/02/1969, κάτοικος Λεμεσού, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 53χρονος καταζητούμενος, κατά τη διάρκεια ελέγχου του, από μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής, 05 Αυγούστου, 2022, στη Λεμεσό, φέρεται να εκκίνησε το αυτοκίνητο του, για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει με το όχημά του, τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.