Λήξη καραντίνας για τον Πρόεδρο Μπάιντεν μετά από νέο αρνητικό τεστ

Λήξη καραντίνας για τον Πρόεδρο Μπάιντεν μετά από νέο αρνητικό τεστ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε την Κυριακή για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αρνητικός στον κορωνοϊό και θα εκτελεί ξανά με φυσική παρουσία τα καθήκοντά του και θα πραγματοποιεί προεδρικά ταξίδια, δήλωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

Στις 21 Ιουλίου ο 79χρονος Πρόεδρος Μπάιντεν είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και λίγο αφότου ανέρρωσε και βγήκε από την καραντίνα, βρέθηκε ξανά θετικός.

Ο γιατρός του Προέδρου των ΗΠΑ έκανε λόγο για σπάνια περίπτωση «επιστροφής» της νόσου, η οποία παρατηρείται σε ένα μικρό ποσοστό ασθενών που λαμβάνουν το αντιικό φάρμακο Paxlovid.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE