Καταζητείται ο Χαράλαμπος Σάββα - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Καταζητείται ο Χαράλαμπος Σάββα  - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία υπόπτου που καταζητείται σχετικά με τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Σάββα, 26 ετών, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 26χρονος καταζητούμενος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις διάρρηξης καταστημάτων, από όπου κλάπηκαν χρηματικά ποσά, καθώς και σε δύο άλλες υποθέσεις κλοπής χρημάτων. Οι διαρρήξεις και κλοπές διαπράχθηκαν κατά τον Ιούλιο, 2022, στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, έχει συλληφθεί ένα πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE