Κρήτη: Κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου – Πανικός σε πτήση

Κρήτη: Κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου – Πανικός σε πτήση

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο 49χρονος Πολωνός συνελήφθη.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση στο Ηράκλειο καθώς συνελήφθη ένας 49χρονος Πολωνός που κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Η πτήση από το αεροδρόμιο του Γκντανσκ της Πολωνίας, προς Ηράκλειο κυλούσε ομαλά, σύμφωνα με το ekriti, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να χτυπά ο συναγερμός, προκαλώντας εύλογο πανικό στους επιβάτες.
Οπως αποδείχθηκε ο 49χρονος δεν μπορούσε να «παλέψει» τη λαχτάρα του για τσιγάρο, και αποφάσισε να καπνίσει μέσα στην τουλέτα του αεροπλάνου το οποίο μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», ο Πολωνός συνελήφθη για επικίνδυνη παρέμβαση στη συγκοινωνία και διασάλευση της τάξης.

Πηγη: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE