Κρήτη: Κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου – Πανικός σε πτήση

Κρήτη: Κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου – Πανικός σε πτήση

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο 49χρονος Πολωνός συνελήφθη.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση στο Ηράκλειο καθώς συνελήφθη ένας 49χρονος Πολωνός που κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

Η πτήση από το αεροδρόμιο του Γκντανσκ της Πολωνίας, προς Ηράκλειο κυλούσε ομαλά, σύμφωνα με το ekriti, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να χτυπά ο συναγερμός, προκαλώντας εύλογο πανικό στους επιβάτες.
Οπως αποδείχθηκε ο 49χρονος δεν μπορούσε να «παλέψει» τη λαχτάρα του για τσιγάρο, και αποφάσισε να καπνίσει μέσα στην τουλέτα του αεροπλάνου το οποίο μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», ο Πολωνός συνελήφθη για επικίνδυνη παρέμβαση στη συγκοινωνία και διασάλευση της τάξης.

Πηγη: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE